Αρχική

Font Size

  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Το ξενοδοχείο «ΔΗΜΟΥΛΑ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη πείρα στην φιλοξενία. Βρίσκεται στο χωριό ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ στο ΠΗΛΙΟ σε μια ήσυχη τοποθεσία, λίγα βήματα από την παραλία και το κέντρο του χωριού.

Πρόσφατα ανακαινισμένο πλήρως, προσφέρει στον επισκέπτη ένα εξαιρετικό περιβάλλον για χαλάρωση και ευχάριστες διακοπές. Η αυλή του με τα πολύχρωμα λουλούδια, χαρίζει δροσιά και στιγμές απόλαυσης ακόμη και στις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του ΠΗΛΙΟΥ προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες του καθώς και πλήθος από διάφορες δραστηριότητες που οργανώνονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Το σημείο που βρίσκεται, κέντρο του νομού μας, αποτελεί ιδανική βάση για εξορμήσεις γνωριμίας σε ολόκληρο το Πήλιο και τις πανέμορφες ακρογιαλιές του, που βρέχονται από τα καταγάλανα νερά του Παγασητικού Κόλπου και του Αιγαίου. Αποτελεί δε και αφετηρία πολλών μονοπατιών που οδηγούν στις ρεματιές και στα πασίγνωστα παραδοσιακά χωριά του βουνού των Κενταύρων.

Είμαστε σίγουροι ότι η διαμονή σας στους χώρους του ξενοδοχείου μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα ομορφύνει τις διακοπές σας στο Πήλιο.

EOT PNG

0726K012A0170701

Φόρμα

dimoula2

 

Χάρτης Google

google-map

- Κάνοντας κλικ επάνω στα κείμενα ενεργοποιείτε την μεγέθυνση (zoom). Για απενεργοποίηση κάντε κλικ κάπου εκτός του κειμένου
- Με τα κουμπιά από το Font Size μπορείτε να μεγαλώσετε ή να μικρύνετε την γραμματοσειρά των κειμένων.