Δωμάτια

Font Size

 

Το ξενοδοχείο ΔΗΜΟΥΛΑ παρέχει 17 δωμάτια στα οποία δίνεται έμφαση στην απλότητα, την καθαριότητα, το ευχάριστο περιβάλλον και κυρίως την φιλοξενία. Στα δωμάτια αυτά περιλαμβάνονται:

 

  • Τρία διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων τα οποία έχουν χωρητικότητα έως 6 άτομα με κλιματισμό, τηλεόραση, ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, μπάνιο με ντους, καθώς και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, στο βουνό και στο χωριό, για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης του καφέ σας.
  • Δωμάτια δύο ή τριών ατόμων που διαθέτουν άνετα κρεβάτια, τηλεόραση, κλιματισμό, ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi), μπάνιο με ντους και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, στο βουνό και στο χωριό.

Για όλους τους φιλοξενούμενούς μας δημιουργήσαμε χώρους κουζίνας εξοπλισμένους με όλες τις απαραίτητες συσκευές για να ετοιμάσετε τον καφέ σας ή το γεύμα σας και ψυγείο για κάθε δωμάτιο.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και στην αυλή παρέχεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο ίντερνετ, καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης του αυτοκινήτου σας.

Το πάντα ευγενικό προσωπικό είναι στη διάθεση σας και στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ώστε η διαμονή σας να είναι απολαυστική.

Χάρτης Google

google-map

Φόρμα

dimoula2

 

- Κάνοντας κλικ επάνω στα κείμενα ενεργοποιείτε την μεγέθυνση (zoom). Για απενεργοποίηση κάντε κλικ κάπου εκτός του κειμένου
- Με τα κουμπιά από το Font Size μπορείτε να μεγαλώσετε ή να μικρύνετε την γραμματοσειρά των κειμένων.