Το Ξενοδοχείο

Font Size

Το Ξενοδοχείο ΔΗΜΟΥΛΑ, έχει στην διάθεσή σας άνετα και πολύ όμορφα δωμάτια, που θα σας φιλοξενήσουν στις διακοπές σας, προσφέροντάς σας ηρεμία, απόλαυση και χαλάρωση. Επιθυμία μας είναι οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη περιποίηση και όταν θυμούνται τις καλοκαιρινές τους διακοπές, να διαπιστώνουν ότι η φιλοξενία τους στο Ξενοδοχείο μας ήταν σημαντικός παράγοντας της απόλαυσης τους.

eisodos2

    Το ξενοδοχείο ΔΗΜΟΥΛΑ παρέχει 17 δωμάτια στα οποία δίνεται έμφαση στην απλότητα, την καθαριότητα, το ευχάριστο περιβάλλον και κυρίως την φιλοξενία.
  • Στο ισόγειο υπάρχει ο κατάλληλα εξοπλισμένος και διαμορφωμένος χώρος του καθιστικού, έτσι ώστε να κάνει την διαμονή ξένοιαστη και άνετη, καθώς και η αυλή μας με την πολύχρωμη και πλούσια βλάστηση
  • Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και στην αυλή παρέχεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο ίντερνετ, καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης στάθμευσης του αυτοκινήτου σας.
  • Το πάντα ευγενικό προσωπικό είναι στη διάθεση σας και στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ώστε η διαμονή σας να είναι απολαυστική.

 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
-Υποδοχή ανοικτή επι 16 ώρες, με εσωτερική η εξωτερική τηλεφωνική πρόσβαση επι 24 ώρες.
-Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στο δωμάτιο κατόπιν συνεννόησης.
-Παροχή πρωινού νωρίς το πρωί κατόπιν συνεννόησης.
-Παροχή πρωινού σε πελάτες σε ειδικές συσκευασίες, εφόσον ζητηθεί.
-Υπηρεσία για γρήγορη αναχώρηση.

Φόρμα

dimoula2

 

Χάρτης Google

google-map

- Κάνοντας κλικ επάνω στα κείμενα ενεργοποιείτε την μεγέθυνση (zoom). Για απενεργοποίηση κάντε κλικ κάπου εκτός του κειμένου
- Με τα κουμπιά από το Font Size μπορείτε να μεγαλώσετε ή να μικρύνετε την γραμματοσειρά των κειμένων.