Τοποθεσία

Font Size

Ένα από τα δημοφιλέστερα χωριά του Πηλίου είναι τα Καλά Νερά, που βρέχονται από τα καταγάλανα νερά του Παγασητικού κόλπου. Εδώ θα πραγματοποιήσετε τις εξαίρετες διακοπές σας απολαμβάνοντας τόσο την ομορφιά της θάλασσας όσο και του βουνού.

trenaki3

Τα Καλά Νερά απέχουν από την πόλη του Βόλου μόλις 18 χλμ. και αποτελούν ιδανική βάση για τις εξερευνήσεις και τις περιηγήσεις σας στα χωριά του Πηλίου. Παράλληλα το χωριό μας προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, αφού παρέχει τα πάντα από σούπερ μάρκετ και καταστήματα εστίασης και αναψυχής, καθώς φαρμακείο και ιατρική περίθαλψη.

Η πανέμορφη παραλία στα Καλά Νερά αποτελεί πόλο έλξης και στα κρυστάλλινα νερά της θα απολαύσετε στιγμές δροσιάς. Η παραλία έχει βραβευτεί από την ΕΟΚ με την γαλάζια σημαία, για την καθαριότητα και την υψηλή ποιότητα των νερών και της αμμουδιάς της. Παράλληλα προσφέρει και φύλαξη από ναυαγοσώστη.

Η όμορφη περιοχή μας προσφέρει πληθώρα από θαλάσσιες δραστηριότητες, καθώς και εξορμήσεις ποδηλασίας, ιππασίας, πεζοπορίας και ορειβασίας με έμπειρους οδηγούς. Μια από τις απολαυστικότατες εκδρομές αποτελεί η διαδρομή με το φημισμένο τρeνάκι του Πηλίου τον "ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ", που σας οδηγεί μέσα στη μαγευτική φύση του Πηλίου περνώντας από ρεματιές, γέφυρες και καταπράσινη φύση. Επίσης από το λιμανάκι του χωριού μας, πλήρως επανδρωμένα πλοία, παρέχουν μίνι κρουαζιέρες στον Παγασητικό κόλπο, αλλά και στα νησιά των Σποράδων.

Τέλος υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορείο (περίπου 30 δρομολόγια την ημέρα) που συνδέουν τα Καλά Νερά τόσο με την πόλη του Βόλου όσο και με τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου.

kala nera

Φόρμα

dimoula2

 

Χάρτης Google

google-map

- Κάνοντας κλικ επάνω στα κείμενα ενεργοποιείτε την μεγέθυνση (zoom). Για απενεργοποίηση κάντε κλικ κάπου εκτός του κειμένου
- Με τα κουμπιά από το Font Size μπορείτε να μεγαλώσετε ή να μικρύνετε την γραμματοσειρά των κειμένων.